top of page
Sky
Sky

Neurosonic

Neurosonic –patja tuottaa erittäin matalataajuista, autonomiseen hermostoon rauhoittavasti vaikuttavaa värähtelyä. Se ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin stressitila lievittyy, palautuminen tehostuu ja unen terveet mekanismit korjautuvat. Eri teho- ja taajuusalueilla saadaan aikaiseksi erilaisia vaikutuksia: Esimerkiksi rentouttavilla ja palauttavilla ohjelmilla autetaan urheilijaa tai stressaantunutta henkilöä palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla nostetaan vireystilaa sekä valmistetaan kehoa tulevaan suoritukseen.

Neurosonic vaikuttaa kehon kautta rauhoittavasti autonomiseen hermostoon ja mieleen. Stressihormonien tuotanto vähenee, jolloin uneen liittyvät mekanismit palautuvat. Ihminen rauhoittuu ja nukahtaminen helpottuu. Yölliset heräämiset vähenevät ja unesta tulee laadukkaampaa sekä palauttavampaa. 

Neurosonic-hoidot

RAUHA-RENTOUTUS

Hoito sisältää Neurosonic-patjan käytön valitsemallasi ohjelmalla sekä samanaikaisesti rentouttavan aromaattisen öljyhieronnan niskalle, hartioille ja päälle

45 min - 67 euroa.

LEMPI-KASVOHOITO & HIERONTA

Tämä pitkä hoito sisältää valitsemasi Neurosonic-ohjelman ja lisäksi hoitavan Unna Nordic-kasvohoidon sekä lopuksi syvärentouttavan aromaattisen öljyhieronnan päälle

90 min - 128 euroa.

 

NUKU PAREMMIN, STRESSAA VÄHEMMÄN -SARJAHOITO

Neurosonic-sarjahoito sisältää 6 käyntiä rauhoittavassa Neurosonic-hoidossa. Hoidot toteutetaan 1-3 kertaa viikossa. Sarjahoito on tehokas apu stressiin, ahdistuneisuuteen ja unihäiriöihin. 6 hoitokertaa toteutetaan 4 viikon sisällä.

 

Sarjahoitoon voit varata ajan puhelimitse tai viestillä.

 

6 krt - 175 euroa

 

NEUROSONIC-RENTOUTUS

Yksittäinen käynti Neurosonic-patjalla. Sopiva ohjelma valitaan paikanpäällä.

Yksittäinen Neurosonic hoito - 34 euroa.

bottom of page