top of page
Afternoon Light

KASVOHOIDOT

Unna Nordic -Kasvohoidot

Suomalaisessa Unna Nordic -luonnonkosmetiikkasarjassa on käytetty parhaimpia luonnon raaka-aineita. Unna Nordic -hoitomme tarjoavat sinulle rentouttavan metsäisen elämyksen ja parhaimpia raaka-aineita ihollesi. Teemme hoidot aina räätälöidysti, ihosi sen hetkisen kunnon mukaan. Jos ihossasi on runsaasti puhdistettavaa, suosittelemme varaamaan 90 min hoidon. Lämpimästi tervetuloa kaikkien aistien elämyshoitoon. 

UNNA NORDIC KASVOHOITO
60 MIN - 89 €
UNNA NORDIC KASVOHOITO
75 MIN - 99 €
UNNA NORDIC KASVOHOITO
90 MIN - 109 €
 
"Ihanat hierovat otteet ja metsäiset tuoksut takaavat syvärentoutumisen!"

BTB13 -Kasvohoidot

BTB13 DE-STRESS VITAMIN TREATMENT 90 MIN - 130 €

De-Stress Vitamin Treatment on väsyneen ja samean ihon kirkastava superkasvohoito, joka häivyttää stressin merkkejä iholta. Hoito on täynnä ihoa hoitavia A-, B-, C- ja E-vitamiineja. Tämä hoito on uudistava sekä heleyttävä ja se sopii jokaiselle ihotyypille, ikään katsomatta. Hoito sisältää ultraäänipuhdistuksen, tehonaamion silmänympäryksille ja huultenympärysalueelle. Hoidon päätteeksi ihosi on syväkosteutettu ja elinvoimainen!

"Samea ja väsynyt ihoni kirkastui jo yhdellä hoitokerralla!"
BTB13 MESOTERAPIA UUDISTAVA KASVOHOITO 75 MIN - 115 €

Ihoa tehokkaasti uudistava kasvohoito sisältää ihotyypin mukaisen kuorinnan, seerumeiden imeytyksen BTB13-mesoterapiakynän avulla, hieronnan ja naamion. Hoidon teho perustuu antioksidanttisen ja ihoa uudistavien BTB13-tehotuotteiden imeyttämiseen syvälle ihoon. Hoito parantaa ihon kimmoisuutta ja väriä. Hoito on tehokas ja sen sisältämä mesoterapia on kivuton keino saada tehoaineet  ja vitamiinit imeytymään syvälle ihoon. Hoitoon sisältyy kevyt mekaaninen ihonpuhdistus tai ultraäänipuhdistus.

"Rentouttava ja  tehokas hoito.
Jatkoin kotihoitoa BTB13 -tuotteilla, jotka sopivat iholleni loistavasti."

         

Unna Nordic -kasvohoidot

Unna Nordic-hoidot sisältävät aina kaksoispuhdistuksen, seerumit, hoitovedet, kasvonaamion ja lopputuotteet. Naamion vaikutuksen aikana saat rentouttavan hieronnan yläraajoille. 60 min hoito sisältää lyhyehkön mekaanisen ihonpuhdistuksen. 75 min hoidossa teemme joko mekaanisen tai ultraäänipuhdistuksen. Jos ihosi sisältää paljon puhdistettavaa - suosittelemme varaamaan 90 min hoidon. 90 minuutin hoidossa on mahdollista toteuttaa myös pitkä ja ihana hieronta kasvoille ja decolteelle. 

BTB13-kasvohoidot

BTB13™ -yhdiste on suomalaisen tutkijaryhmän kehittämä ja pohjautuu monivaikutteiseen ja ainutlaatuiseen kantasoluteknologiaan. BTB13 on tieteellinen läpimurto, jonka avulla voidaan aktivoida passivoituneita kantasoluja oroottihapon avulla. Samalla se auttaa korjaamaan kantasolujen energia-aineenvaihdunnan häiriötä, josta johtuvat mm. monet iho-ongelmat sekä ikääntymisen merkit. BTB13-tuotteilla voidaan vaikuttaa monipuolisesti erilaisiin iho-ongelmiin, kuten kutinaan, kuivaan, atooppiseen ja couperosa- tai akneihoon. Sillä on positiivinen vaikutus myös haavojen parantumiselle ja arpien ehkäisyyn sekä pigmenttimuutosten hoitoon. 

Unna Nordic kasvohoidot
Ekopharma-kasvohoidot

Hinnat sisältävät voimassaolevan alv:n.

Peruuttamaton aika laskutetaan normaalisti.

Peruutukset 24 h aikaisemmin.

Oikeudet muutoksiin pidetään.

bottom of page