Unna Nordic -kasvohoidot.jpeg

Kasvojesi 
parhaaksi

Loimme uudet kasvohoidot hoitamaan ihon erilaisia haasteita.

Kuulautta, kirkautta ja tehokasta hoitoa jokaisen ihon erilaisiin tarpeisiin. Jokainen hoito on elämys, joka jättää jäljen kehoon, mieleen ja sydämeen.  

Gua Sha Massage

Gua sha -kasvohoidot

Kosmeettinen gua sha aktivoi fibroblastisolujen toimintaa, jotka tuottavat kollageenia, elastiinia ja soluväliainetta. Gua sha lisää soluväliaineen notkeutta ja liikkuvuutta. Solujen aineenvaihdunta paranee ja sidekudoskerrokset liukuvat toisiaan vasten paremmin. Ihon liikkuvuus paranee, turvotus laskee ja iho asettuu kauniimmin luuston päälle. Myös rypyt voivat silottua.

Unna Nordic - Hoitola 14.jpg

Uudistavat ihonpuhdistushoidot

Tehokkaita ultraäänipuhdistuksia yhdistettynä hieroviin hoitoihin. Hoitovalikoimastamme löydät sopivan hoidon erilaisiin ihon tarpeisiin. 

Hinnat sisältävät voimassaolevan alv:n.

Peruuttamaton aika laskutetaan normaalisti.

Peruutukset 24 h aikaisemmin.

Oikeudet muutoksiin pidetään.

SYVÄPUHDISTAVA FACE RITUAL 75 MIN - 89 €

Tehokas ihonpuhdistushoito sekä nuorelle että aikuiselle iholle! Tässä hoidossa ihosi puhdistetaan joko mekaanisesti tai ultraäänen avulla. Kokonaisvaltaisessa hoidossa yhdistyy aromaterapeuttiset tuoksut, ihoasi hellivät seerumit ja voiteet, ihoasi kuoritaan ja  kosteutetaan runsaasti hoitovesillä. Hoito sisältää rentouttavan kasvo- ja decoltee hieronnan. Naamion aikana saat rentouttavan niska- tai yläraajahieronnan. (Jos ihossasi on runsaasti puhdistettavaa, valitsethan pidemmän 90 minuutin ajan.) Tuotteina käytetään kotimaista Unna Nordic-sarjaa. 

SYVÄPUHDISTAVA FACE RITUAL 90 MIN - 99 €

Uniikki ihoa, kehoa ja mieltä rentouttava kasvohoitoelämys, joka räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihon hoitotarpeet huomioiden. Kokonaisvaltaisessa hoidossa yhdistyy aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat. Tässä hoidossa ihosi puhdistetaan sekä ultraäänellä että tarvittaessa myös mekaanisesti. Hoitoon kuuluu pitkä ja rentouttava kasvo- ja decolteehieronta. Hoito sisältää ihoasi hellivät seerumit ja voiteet. Naamion aikana saat rentouttavan niska- tai yläraajojen hieronnan. Tuotteina käytetään metsän raikkautta henkivää Unna Nordic-sarjaa.

ANTI-AGE ACTIVATOR 90 MIN - 125 €

Tehokas ja rentouttava hoito aikuiselle iholle! Kokonaisvaltaisessa hoidossa yhdistyy aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat. Hoito sisältää ihonpuhdistuksen ultraäänellä sekä kollageenituotantoa aktivoivan seerumin imeytyksen galvaanisella laitteella. Hoito sisältää lisäksi kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, kasvojen ja decolteen hieronnan, öljyt, kosteuttavat hoitovedet, naamion ja seerumit. Naamion vaikutuksen aikana hierotaan joko yläraajat tai niskaa. Kasvoillesi tehdään hellivä Gua sha-hieronta, jolla on lukuisia positiivisia vaikutuksia. Kosmeettisen gua shan lymfaattiset liikkeet parantavat kuona-aineita sisältävän nesteen virtaamista pois kudoksista. Tämä laskee turvotusta, kirkastaa ihon väriä ja on hyödyllistä iho-ongelmien sekä ikääntymisen merkkien hoidossa. Kosmeettinen gua sha vilkastuttaa ihon verenkiertoa, jolloin happirikas sekä ravinteikas veri kulkeutuu ylöspäin ravitsemaan soluja ja kudoksia ja vaikutukset yltävät ihon pintaan asti. Ihon väri heleytyy ja iho uusiutuu paremmin solujen aineenvaihdunnan vilkastumisen myötä.

Tuotteina käytetään kotimaista metsän raikkautta henkivää Unna Nordic-sarjaa.

SYVÄPUHDISTAVA GUA SHA -KASVOHOITO 60 MIN - 82 €

Uusi täydellisen tehokas ja rentouttava hoito!

Kohottava, kirkastava ja turvotusta poistava kasvohoito sisältää ihotyypin mukaisen kuorinnan, seerumit, ihonpuhdistuksen, naamion ja lymfaattisen Gua Sha -hieronnan. Gua Sha -hoito on syväkudoshoito, joka aktivoi ihon omia toimintoja ja on erittäin rentouttava hoitomuotoKosmeettinen gua sha vilkastuttaa ihon verenkiertoa, jolloin happirikas sekä ravinteikas veri kulkeutuu ylöspäin ravitsemaan soluja ja kudoksia ja vaikutukset yltävät ihon pintaan asti. Ihon väri heleytyy ja iho uusiutuu paremmin solujen aineenvaihdunnan vilkastumisen myötä. Tämä Gua Sha -hoito tehdään suomalaisella Unna Nordic -sarjalla.

Lisäpalveluna voit valita ultraäänipuhdistuksen (15 €).

HERKÄN IHON HOITO 60 MIN - 79 €

Ravitseva ja kosteuttava kasvohoitoelämys. Tämä hoito soveltuu erityisesti herkälle tai herkistyneelle, sekä kuivuudesta kärsivälle iholle. Loistava hoito myös hajusteherkälle, koska hoidossa käytettävät tuotteet ovat hajusteettomia. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, puhdistuksen ultraäänellä, hieronnan, naamion, kosteuttavat hoitovedet, seerumit sekä loppuvoiteen. Hoito toteutetaan kotimaisella EkoPharma Helsinki -sarjalla.

MIEHEN IHONPUHDISTUS 60 MIN - 85 €

Miehille suunnattu ihonpuhdistushoito! Hoidossa kasvojesi iho puhdistetaan ultraäänellä sekä tarvittaessa myös mekaanisesti. Lisäksi hoito sisältää, kuorinnan, hieronnan ja naamion. Hoito räätälöidään jokaisen iholle sopivaksi. Tuotteina käytetään metsän raikkautta henkivää Unna Nordic- tai EkoPharma Helsinki-sarjaa.