top of page

FYSIOTERAPIA

- Onko kropassasi kipuja, kireyksiä tai muita vaivoja, jotka eivät omin konstein helpota?Fysioterapiaan hakeudutaan yleensä erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen takia. Fysioterapialla on yleensä tarvetta myös leikkauksien jälkeen sekä konservatiivisessa hoidossa. Fysioterapiassa tarkoituksena on löytää kivun aiheuttaja, eikä hoitaa pelkkää oiretta. Kuntoutusta varten laaditaan suunnitelma ja tavoitteet yhdessä asiakkaan kanssa. Fysioterapia on aktiivinen hoitomuoto, joka vaatii asiakkaalta sitoutumista ja aikaa, jotta kehon normaali toiminta saataisiin palautettua. Fysioterapia voi  sisältää myös tarvittavia manuaalisia käsittelyjä, jotka yhdessä terapeuttisen harjoittelun kanssa auttavat kehoa toimimaan oikealla tavalla.

Fysioterapia maks. 45 min - alk. 56 €

Fysioterapia maks. 60 min - alk. 66 €

Fysioterapia maks. 90 min - alk. 98 €

-Fysioterapiaan voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman lääkärin lähetettä.

-Vakuutusyhtiöt ja muut yhteistyökumppanit erillisen hinnaston mukaan.

Toimistomaksu lisätään laskuun.

LIIKUNNANOHJAUS

- Kaipaatko apua, tukea tai kannustusta liikunnan aloittamiseen. Kauttamme saat yksilöllistä liikunnanohjausta esimerkiksi kuntosalille tai juoksuun. Kysy tarjousta kuntosaliohjelmasta!

Liikunnanohjaus 60 min - 74 €

KINESIOTEIPPAUS

-Kinesioteippaus on monikäyttöinen hoitomuoto. Sillä voidaan lievittää kipua, helpottaa liikkumista, ohjata liikettä, kohentaa asentoa- ja liiketuntemusta. Kinesioteippaus voi lisätä verenkiertoa ja vähentää turvotusta. Kinesioteippi on pehmeää ja joustavaa, usein myös hyvin siedettyä iholla. 

- Kinesioteippaus - fysioterapian yhteydessä yhden alueen teippaus ilmaiseksi. Useampi teippauskohta 12 €/alue.

- Kinesioteippaus - hieronnan yhteydessä 12 €/alue.

- Kinesioteippaus - yksittäisenä hoitona 30 €/alue.

Hinnat sisältävät voimassaolevan alv:n.

Peruuttamaton aika laskutetaan normaalisti.

Peruutukset 24 h aikaisemmin.

Oikeudet muutoksiin pidetään.

bottom of page