Jenni Pohjanen

Yrittäjänä häärää  29 - vuotias fysioterapeutti ja urheiluhieroja, jolle eläimet ja liikunta ovat osa elämäntapaa. Alalle ajoivat palava kiinnostus terveydestä ja hyvinvoinnista sekä halu auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Yritykseni tarjoaa erilaisia palveluita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Jokainen asiakas palvellaan yksilöllisesti ja työtä tehdään suoraan sydämestä. Hoitohetket ovat jokaisen asiakkaan omaa kiireetöntä aikaa. Hoitolassani panostan siihen, että asiakkaana sinä saat rauhallisen ja rentouttavan hetken vain itsellesi. Hoidoissa tarjoan asiakkaille kokonaisvaltaisia elämyksiä ja hyvinvointia niin keholle kuin mielellekin. 

Koulutus:

             Fysioterapeutti (AMK)

             Psykofyysiseen fysioterapiaan erikoistuva fysioterapeutti

             Hieronnan ammattitutkinto 

             Hieronnan erikoisammattitutkinto (urheiluhieroja)

             Kosmetologiopiskelija

Hoitohuoneeni

FysiBeauty on fysioterapia- ja kosmetologipalveluita tarjoava yritys Oulaisissa. FysiBeauty tarjoaa hierontaa ja fysioterapiaa erilaisista tuki-ja liikuntaelinvaivoista kärsiville. Olet tervetullut fysioterapiaan sekä lääkärin lähetteellä että ilman lähetettä. Palveluvalikoimassamme on klassisen ja urheiluhieronnan lisäksi fasciakäsittelyä.

 

Kosmetologipalveluissa olemme erikoistuneet erilaisiin vartalohoitoihin, räätälöityihin kasvohoitoihin ja ihonhoidon ohjaukseen. Hoitolastamme saat elämyksiä, jotka toteutetaan kotimaista luonnonkosmetiikkaa hyödyntäen. Tuotteet ovat tehokkaita, laadukkaita sekä puhtaita – turvallista sinulle ja ympäristölle. Meiltä on ostettavissa myös laadukkaita luonnonkosmetiikkatuotteita kotiin. Hoidoissa haluamme, että saat kokonaisvaltaisen rentoutumishetken. Olet luonnollisesti kaunis!

© 2020 by Jenni Pohjanen.