Jenni Pohjanen

Line separator

FysiBeautyn yrittäjänä toimii Jenni Pohjanen.  Koulutukseltani olen  fysioterapeutti ja ekokosmetologi. Alalle ajoivat palava kiinnostus terveydestä ja hyvinvoinnista sekä halu auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Yritykseni tarjoaa erilaisia palveluita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Jokainen asiakas palvellaan yksilöllisesti ja työtä tehdään suoraan sydämestä. Hoitohetket ovat jokaisen asiakkaan omaa kiireetöntä aikaa. Hoitolassani panostan siihen, että asiakkaana sinä saat rauhallisen ja rentouttavan hetken vain itsellesi. Hoidoissa tarjoan asiakkaille kokonaisvaltaisia elämyksiä ja hyvinvointia niin keholle kuin mielellekin. 

Koulutus:

             Fysioterapeutti (AMK)

             Psykofyysiseen fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti

             Hieronnan ammattitutkinto 

             Hieronnan erikoisammattitutkinto (urheiluhieroja)

             Ekokosmetologi

kosmetologi oulainen.jpg

Hoitohuoneemme

Line separator

FysiBeauty on fysioterapia- ja ekokosmetologipalveluita tarjoava yritys Oulaisissa. Tarjoamme urheilu-ja klassista hierontaa sekä fasciakäsittelyjä. Olet tervetullut fysioterapiaan sekä lääkärin lähetteellä että ilman lähetettä. 

 

Ekohoitolastamme saat elämyksiä, jotka toteutetaan kotimaista luonnonkosmetiikkaa hyödyntäen. Tuotteet ovat tehokkaita, laadukkaita sekä puhtaita – turvallista sinulle ja ympäristölle. Meiltä on ostettavissa myös laadukkaita luonnonkosmetiikkatuotteita kotiin.  Hoidoissa haluamme, että saat kokonaisvaltaisen rentoutumishetken. Olet luonnollisesti kaunis!

hoitohuone.jpg