FASCIAKÄSITTELY

-Fascia on peitinkalvo, joka ympäröi lihaksia ja muita pehmytkudoksia yhdistäen eri kehonosat toisiinsa. Epämääräisiin kipuihin ja vaivoihin voi löytyä ratkaisu fasciajärjestelmästä. Erilaiset kuormitukset, vammat ja stressi voivat aiheuttaa kiinnikkeitä faskiaan, jotka aistitaan jäykkyytenä sekä erilaisina kipuina ja vaivoina. Kipu tai vaiva voi tuntua jossain muualla kuin rajoittuneen liikkeen alueella. 

Fasciakäsittelyllä tarkoitetaan kitkalla tehtävää hierontaa. Fasciakäsittelyn tavoitteena on parantaa koko kehon liikkuvuutta ja saattaa keho symmetriseen asentoon hoitamalla lyhentyneitä tai jännittyneitä lihasketjuja. Kalvojen käsittelyllä on vaikutusta aina myös lihaksiin, mutta myös nestekiertoon ja on täten hyödyllistä turvotuksien hoidossa.

Fasciakäsittely parantaa liikkuvuutta, poistamaan lihasjännityksiä ja kipuja sekä parantaa aineenvaihduntaa.

Fasciakäsittely voidaan toteuttaa manuaalisesti sekä raudan että imukuppien avulla. Usein käsittelyssä käytetään apuna asiakkaan omaa liikettä.

Fasciakäsittely 60 min - 59 €

Fasciakäsittely 90 min - 85 €

HIERONTA (Urheilu-/klassinen hieronta)

-Hieronnalla pyritään lievittämään kehon erilaisia kiputiloja ja lihaskireyksiä. Hierontaan voit tulla, jos kärsit lihaskireyksistä tai stressistä ja haluat rentoutua.

Urheilijoille hieronta on oiva palautumiskeino raskaista fyysisistä suorituksista. Urheiluhieronnassa otetaan huomioon urheilijan harjoittelusykli; kevyemmillä viikoilla käsittely voi olla muokkaavaa ja avaavaa kun taas raskailla treeniviikoilla käsittely on palauttavaa.

Hieronta voi sisältää asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan

klassista hierontaa tai urheiluhierontaa.

 

Hieronta 120 min - 79 € (1.8 alkaen 85 €)

Hieronta 90 min - 63 € (1.8 alkaen 68 €)

Hieronta 60 min - 45 € (1.8 alkaen 48 €)

Hieronta 45 min - 39 € (1.8 alkaen 42 €)

 

STRESSINISKAN HIERONTA

- Lihaskireyksiä tehokkaasti avaava hoito! Stressiniskan hieronta sopii sinulle jos kärsit kireistä niska-ja hartiaseudun lihaksista sekä puremalihaksesi saattavat olla kireät. Hoidossa yhdistellään klassisen hieronnan otteita sekä fasciakäsittelyä. Hoitoa tehostetaan lämpimillä kivillä, imukupeilla sekä Gua sha-lastoilla. Hoito kohdistuu niska-ja hartiaseudulle. 90 min hoidossa käsitellään lisäksi puremalihaksesi sekä hierotaan päätä ja koko selkä.

 

Stressiniskan hieronta 60 min - 65 €

Stressiniskan hieronta 90 min - 92 €

RASKAUSAJAN HIERONTA

- Lempeä, rentouttava ja kipuja helpottava hoito. Rentouttaa sekä kehoa että mieltä! Hoitoa voidaan tehdä turvallisesti koko raskauden ajan sekä palauttavana hoitona synnytyksen jälkeen. Hieronnan ja vyöhyketerapian avulla voidaan helpottaa kehon jännityksiä ja kipuja. Aineenvaihdunta paranee ja turvotus vähenee. Hoito vähentää stressiä sekä auttaa rentoutumaan.

Raskausajan hieronta 75 min - 56 € (1.8 alkaen 59 €)

RENTOUTTAVA HIERONTA ETEERISILLÄ ÖLJYILLÄ 

-Kaipaatko rentoutumista kiireisen arjen keskellä? Hoidon alussa koko vartalo kuivaharjataan, jonka jälkeen hoito jatkuu rentouttavalla koko vartalon hieronnalla. Hieronnassa käytetään luomuöljyjä, joihin lisätään valitsemaasi aromaattista tuoksua, jotka saavat mielesi täysin rentoutumaan. Öljyillä on myös mahdollisuus tehostaa aineenvaihduntaa. Öljyt myös kosteuttavat tehokkaasti vartalon ihoa. Tämä hieronta on todellinen syvärentouttava hoito!

Rentouttava hieronta eteerisillä öljyillä 75 min - 79 €

RENTOUTTAVA KUUMAKIVIHIERONTA 

- Ihana koko kehon ja mielen rentoutumishoito! Tämä hoito sisältää kokovartalohieronnan lämpimillä basalttikivillä ja öljyllä. Kuumakivihieronta edistää ja aktivoi aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja lymfakiertoa. Lisäksi se laukaisee lihasjännityksiä ja stressiä, tasapainottaa hermoston toimintaa sekä nopeuttaa kuona-aineiden poistumista. Lempeä ja lämmittävä hoito toteutetaan luonnonkosmetiikan öljysekoituksella.

Rentouttava kuumakivihieronta 75 min - 79 €

Hinnat sisältävät voimassaolevan alv:n.

Peruuttamaton aika laskutetaan normaalisti.

Peruutukset 24 h aikaisemmin.

Oikeudet muutoksiin pidetään.