top of page

LUONNONKOSMETIIKKA

Käytössämme on laadukasta luonnonkosmetiikkaa, joista suosimme erityisesti kotimaisia ammattituotesarjoja. Hoitolastamme on ostettavissa myös laadukkaat kotihoitotuotteet. 

UNNA NORDIC

Avaa aistisi ja päästä metsä lähellesi.

Unna Nordic on kotimainen luonnonkosmetiikkasarja. Tämän hoitolasarjan pääraaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta. Tuotteisiin on valittu ainoastaan luonnon tehokkaimpia raaka-aineita. Vastuullisesti valmistetut vegaaniset tuotteet sisältävät muun muassa antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta sekä ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa. Omalla tehtaalla Helsingissä valmistetuissa tuotteissa on hyödynnetty myös esimerkiksi hoitavaa ratamoa, vitamiinipitoisia metsämarjoja ja ihoa vahvistavaa kauraa. laadukkaat raaka-aineet vahvistavat ihoa ja aktivoivat sen omaa uudistumiskykyä. Hoidot ovat kokonaisvaltaisia elämyshoitoja, jotka räätälöidään jokaiselle asiakkaalle sopivaksi. Lämpimästi tervetuloa Unna Nordic -hoitoon, joka tehdään täysin sinun ihosi tarpeiden mukaan poimituilla tuotteilla. 

EKOPHARMA

EKOPHARMA on kotimainen luonnonkosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteiden aktiiviaineiksi on valittu kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Tuotteissa on ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoille että tuotekehitykselle.

bottom of page