FYSIOTERAPIA

-Fysioterapiaan hakeudutaan yleensä erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen takia. Fysioterapiassa tarkoituksena on löytää kivun aiheuttaja, eikä hoitaa pelkkää oiretta. Kuntoutusta varten laaditaan suunnitelma ja tavoitteet yhdessä asiakkaan kanssa. Fysioterapia on aktiivinen hoitomuoto, joka vaatii asiakkaalta sitoutumista ja aikaa, jotta kehon normaali toiminta saataisiin palautettua. Fysioterapia voi  sisältää myös tarvittavia manuaalisia käsittelyjä, jotka yhdessä terapeuttisen harjoittelun kanssa auttavat kehoa toimimaan oikealla tavalla.

Fysioterapia maks. 60 min - 65 €

Fysioterapia maks. 45 min - 56 €

-Fysioterapiaan voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman lääkärin lähetettä.

Lääkärin lähetteellä saat 60 min fysioterapiasta 8 € korvauksen ja

45 min fysioterapiasta 6 € korvauksen.

KINESIOTEIPPAUS

-Kinesioteippaus on monikäyttöinen hoitomuoto. Sillä voidaan lievittää kipua, helpottaa liikkumista, ohjata liikettä, kohentaa asentoa- ja liiketuntemusta. Kinesioteippaus voi lisätä verenkiertoa ja vähentää turvotusta. Kinesioteippi on pehmeää ja joustavaa, usein myös hyvin siedettyä iholla. 

Kinesioteippaus-fysioterapian yhteydessä yhden vammakohdan teippaus ilmaiseksi.

Kinesioteippaus-hieronnan yhteydessä 12 €/vammakohta.

Kinesioteippaus-yksittäisenä hoitona 15 €/vammakohta.

PSYKOFYYSINEN FYSIOTERAPIA - TULOSSA MYÖHEMMIN TÄNÄ VUONNA

-Psykofyysinen fysioterapia on fysioterapian erikoisala, jonka tavoitteena on asiakkaan kokonaisvaltaisen toimintakyvyn edistäminen. Psykofyysisellä fysioterapialla voidaan vaikuttaa kaikkiin kehollisiin pahanolon tuntemuksiin. Turvallisessa terapiaympäristössä ohjatut harjoitukset ja manuaaliset terapiamenetelmät saavat kuntoutujassa aikaan uusia oivalluksia ja tuntemuksia. Muutos kehollisessa olotilassa mahdollistaa uusien ajatus- ja toimintamallien muodostumiset. Uudet mallit esimerkiksi vahvistavat kuntoutujan voimavaroja tai antavat selviytymiskeinoja arjenhallintaan. Usein tavoitteina voivat olla esim. kivun- ja stressinhallinnan oppiminen, rentoutuminen, turvallisen suhteen muodostuminen omaan kehoon. Psykofyysinen fysioterapia sopii esimerkiksi henkilöille, joilla on:

  - ahdistuneisuus, jännittyneisyys, paniikkikohtausoireilua

  - stressi, uupumus

  - masennus

  - syömishäiriö

  - pitkittynyt/kroonistunut kiputila esim. CRPS, fibromyalgia

  - unettomuutta

  - traumasta tai post-traumaattisesta stressireaktiosta aiheutuvia fyysisiä oireita

  - vaikeuksia perusliikkumisessa tai oman kehon tiedostamisessa

 

Hinnat sisältävät voimassaolevan alv:n.

Peruuttamaton aika laskutetaan normaalisti.

Peruutukset 24 h aikaisemmin.

Oikeudet muutoksiin pidetään.

© 2020 by Jenni Pohjanen.