RÄÄTÄLÖIDYT KASVOHOIDOT 

RÄÄTÄLÖITY HOITOELÄMYS

60 min 78 € 

-* Elämyksellinen hoito sinun tarpeitesi mukaan. Ihosi iän ja tarpeet huomioiva räätälöity kauneushoito. Mekaaninen puhdistus tarpeen mukaan. Hoitokokonaisuus on ihoasi kirkastava, virkistävä sekä kosteuttava. Jos ihossasi on enemmän puhdistettavaa, valitsethan 75 min tai 90 min hoidon.  Halutessasi voit jo etukäteen ajavarausvaiheessa laittaa lisätietoja viestikenttään.

 

RÄÄTÄLÖITY HOITOELÄMYS

75 min 88 €

-* Elämyksellinen hoito sinun tarpeitesi mukaan. Ihosi iän ja tarpeet huomioiva räätälöity kauneushoito. Mekaaninen puhdistus tai ultraäänipuhdistus tarpeen mukaan. Hoitokokonaisuus on ihoasi kirkastava, virkistävä sekä kosteuttava. Halutessasi voit jo etukäteen ajavarausvaiheessa laittaa lisätietoja viestikenttään. Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan.

RÄÄTÄLÖITY HOITOELÄMYS

90 min 98 €

-* Elämyksellinen hoito sinun tarpeitesi mukaan. Ihosi iän ja tarpeet huomioiva räätälöity kauneushoito. Mekaaninen puhdistus ja ultraäänipuhdistus tarpeen mukaan. Tässä hoidossa teemme pitkän ja rentouttavan hieronnan kasvoille, niskalle sekä decolteelle. Hoitokokonaisuus on ihoasi kirkastava, virkistävä sekä kosteuttava. Halutessasi voit jo etukäteen ajavarausvaiheessa laittaa lisätietoja viestikenttään. Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan!

HERKÄN IHON HOITO

60 min 82  €

-Ravitseva ja kosteuttava kasvohoitoelämys. Tämä hoito soveltuu erityisesti herkälle tai herkistyneelle, sekä kuivuudesta kärsivälle iholle. Loistava hoito myös hajusteherkälle, koska hoidossa käytettävät tuotteet ovat hajusteettomia. Tämä hoito sopii myös ruusifinnistä kärsivälle. Mikäli ihossasi on epäpuhtauksia, suosittelemme valitsemaan lisäpalveluna ultraäänikuorinnan, joka on tehokas, mutta hellävarainen ihonpuhdistusmenetelmä. Ultraäänellä voimme myös imeyttää esim. kosteuttavan tai kollageenitehoseerumin.

* Ultraäänikuorinta 12 €

* Tehoseerumin imeytys 10 €.

MIEHEN IHONPUHDISTUS

60 min 86 €

-Tämä miehille suunnattu kasvohoito sisältää kaiken tarpeellisen lyhyessä ajassa! Hoito sopii myös nuoren ihon puhdistukseen. "Miehen ihon puhdistus" sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänikuorinnan, tarvittaessa lyhyehkön mekaanisen ihon puhdistuksen ja kasvohieronnan sekä loppuvoiteet. 

MUUT KAUNEUSPALVELUT

KULMIEN JA RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS 32€/*27€

KULMIEN TAI RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS 27€/*22€

*Toisen hoidon yhteydessä

-Kulmien ja ripsien värjäys synteettisillä väriaineilla rentouttavassa ympäristössä. Huomioithan, että jos olet saanut aiemmin värjäyksistä reaktioita, emme valitettavasti turvallisuussyistä tee värjäyksiä sinulle.

ELÄMYKSELLISET HEMMOTTELUPAKETIT

UNNA NORDIC -METSÄELÄMYS

75 min 112 €

-Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille.

-Hoidossa tehdään rentouttava selkähieronta, jonka jälkeen hoito jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa kädet hierotaan. Hoidon päätteeksi voit virkistäytyä nauttimalla kotimaista koivunmahlajuomaa. 

MARJAMETSÄSSÄ 

75 min  95 €

-Kaipaatko todellista irtiottoa ja hemmottelevaa kosketusta. Marjametsässä -hoitoelämys onkin palauttava ja hemmotteleva kokonaisuus. Hoidossa saat rentouttavan ja kosteuttavan kasvohoidon. Lisäksi kädet kuoritaan ja hierotaan olkavarsiin asti. Hoidossa käytämme marjaista ja metsäistä luonnonkosmetiikkaa. Tämä hoito on ihana myös lahjaksi!

MARJABUUSTI 

75 min 79 €

-Tämä hoito on koko kehoa rentouttava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava! Hoidossa koko vartalosi kuiva​harjataan, joka mm. kuorii ja pehmentää ihoasi sekä tukee aineenvaihduntaasi. Tämän jälkeen koko vartalosi hierotaan marjaisalla öljysekoituksella. Lopuksi "ongelma-alueille" levitetään selluliittiseerumi, joka edelleen tehostaa aineenvaihduntaa. Hoidossa käytettävät tuotteet ovat kotimaista luonnonkosmetiikkaa.

MARJAMAMA 

75 min 95 €

-Jokainen odottava äiti ansaitsee hemmottelua! Tämä raskaana olevan hoito sisältää rentouttavan kasvohoidon luonnonkosmetiikalla sekä  puolihieronnan luomuöljyllä. Valittavana on joko ylävartalon tai alavartalon hieronta. Lämpimästi tervetuloa!  

Marjamama on loistava lahjaidea odottavalle äidille esim. Babyshower-kutsuille tai puolisolta lahjaksi! 

HYPPY LUONNONKOSMETIIKAN MAAILMAAN

119 € 

-Hoito vie sinut luonnonkosmetiikan maailmaan hemmottelevalla ja rentouttavalla n. 60 minuutin kasvohoidolla. Kotiin saat n. 50 € arvoisen tuotepaketin kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet valitaan Sinun ihosi tarpeiden mukaan ja pääset välittömästi jatkamaan hyviä ihonhoitorutiineja kotonasi. Loistava lahjaidea kaiken ikäisille! Jos haluat ostaa hoidon jälkeen enemmän kotihoitotuotteita, saat niistä -5 % alennuksen.

 

 

Hinnat sisältävät voimassaolevan alv:n.

Peruuttamaton aika laskutetaan normaalisti.

Peruutukset 24 h aikaisemmin.

Oikeudet muutoksiin pidetään.

© 2020 by Jenni Pohjanen.